Омиленото место на вашето милениче

Професионално груминг студио за капење, шишање, нега и одржување на крзното, кожата, ноктите и ушите на вашето куче.

Закажете го вашиот термин на:

Омиленото место на вашето милениче

Професионално груминг студио за капење, шишање, нега и одржување на крзното, кожата, ноктите и ушите на вашето куче.

Закажете го вашиот термин на:

Barki Grooming Studio - Hero Background
about-barki-mk

За Нас

Барки е професионално груминг студио за кучиња во Скопје, Аеродром, креирано од страна на големи љубители на животни. Третманите ги врши обучен сертифициран грумер во студио каде хигиената, здравјето и безбедноста на вашето куче се најважни. Токму затоа за време на третманот, присуството на сопствениците е секогаш добредојдено.

Ценовник

Barki Grooming Studio - Cenovnik
barki grooming studio cenovnik tablet
Barki Grooming Studio - Cenovnik

*Барки е занаетчиска фирма која не поседува ПОС терминал и наплатата е исклучиво во готово.

Контакт

barki-footer-bg-mobile
barki transparent logo
Copyright 2023